Rohkeus jyrää – neljä työtä Evento Awardsin finaaliin!

Tapahtumantekijät Oy täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Neljännesvuosisata on tuonut meille tapahtuma-alalla tarvittavia ihmevoimia: titaanisen selkärangan, visionäärin 3D-lasit sekä roppakaupalla rohkeutta. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään poikkeuksellisen rohkeisiin asiakkaisiin, luodaan jotain aivan uutta.

Ilmoitimme tapahtuma-alan Evento Awards –kilpailuun neljä työtämme. Tänään julkistettiin finalistit: kansainvälinen tuomaristo nosti kaikki neljä työtämme finaaliin. Ylpeänä esittelemme neljä finalistiamme, joita yhdistää rohkeus, visionäärisyys ja timantinkovat tulokset.


S-Ryhmä: Saman pöydän ääressä
Finalisti Yritystapahtuma-sarjassa

S-Ryhmä halusi ravistella poteroihin juuttunutta suomalaista ruokakeskustelua. Lääkkeeksi jumiutuneeseen tilanteeseen kehitettiin tapahtuma, joka kokosi ensimmäistä kertaa koko ruokaketjun saman pöydän ääreen – sekä konkreettisesti että symbolisesti.

Tieto Oyj: Tiedon Valo 2016
Finalisti Yritystapahtuma-sarjassa

Tiedon Valo –asiakastapahtuma saavutti viime syksynä 20 vuoden huikean iän. Juhlavuoden siivittämänä tehtiin suuri hyppy yksittäisestä tapahtumasta integroituun markkinointikampanjaan. Kampanjan huikeat tulokset – 100% ROI sekä onnistunut brändin uudelleenpositiointi – todistavat kampanjan tehokkuuden.

St1: St1 Päivä 2016
Finalisti Henkilöstötapahtuma-sarjassa

St1 Päivässä muutettiin yrityksen asenne ja voitontahto käsinkosketeltavan konkreettisiksi teoiksi. Henkilökunta pääsi Stempauksessa hiihtämään historiankirjoihin: satametrisillä suksilla tehtiin tandem-hiihdon Guinnessin maailmanennätys. Tapahtuma oli konkreettinen osoitus siitä, että rohkeus on menestyksen polttoainetta.

Tieto Oyj: Praguematism
Finalisti Henkilöstötapahtumasarjassa

Tiedon uusi organisaatiokulttuuri tuli lanseerata 160 johtajalle tehokkaasti ja inspiroivasti. Rakensimme täysin uudenlaisen tapahtumakonseptin, joka rikkoi perinteisen tapahtuman muodot ja menetelmät. BOXWAY™ -konseptin ja valkoisten pahvilaatikoiden avulla avulla muutos vietiin perille – pelottomasti, tehokkaasti ja hauskasti.

 


Rohkeus palkitaan. Aina.

 

 

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää