Voitto kotiin: vuoden paras yritystapahtuma!

Tapahtumantekijät Oy voitti ensimmäisen Evento Awards -kilpailun yritystapahtumien sarjan (B2B) projektillaan "Going Google with Tieto".

Kansainvälinen, 12-jäseninen tuomaristo valitsi neljän ammattilaissarjan voittajat yli 60 kilpailuun osallistuneen projektin joukosta.

Kilpailu huipentui eilen illalla Ravintola Olon Juhlasalissa järjestettyyn palkintojuhlaan, jossa jaettiin historian ensimmäiset Evento Awards -tunnustuspalkinnot. Juhlan liput oli myyty loppuun jo viikkoja ennen tapahtumaa. Illan tunnelma leijui korkealla juhlasalin katossa - paikalle olivat kerääntyneet kaikki tapahtuma-alan vaikuttajat ja tekijät.

Tapahtumantekijät Oy juhlisti voittoaan seitsemän hengen tiimin voimin; paikalle oli luonnollisesti kutsuttu myös voittoprojektin asiakas, Tiedon Elina Kulovesi. Koko Tapahtumantekijät Oy:n henkilökunta riemuitsee voitosta ja kiittää kaikkia asiakkaitaan ja alihankkijoitaan mahtavasta yhteistyöstä ja kehitystyöstä tapahtumien saralla!

Evento Awards, yritystapahtumien sarja:

Tässä sarjassa palkittiin yritystapahtuma, jonka toteutuksessa kaikki oli mennyt nappiin ja joka oli täyttänyt siihen kohdistuneet odotukset sekä mitattavissa että todennettavissa olevat tavoitteet. Lisäksi sen tuli olla hyvin suunniteltu, toteutunut budjettinsa raameissa ja erottua edukseen muista vastaavista tapahtumista.

Tunnustuspalkinto, Kohtaaminen-patsas, symboloi kohtaamisten synnyttämiä merkityksiä. Kohtaamiset ovat aina ainutlaatuisia ja puhuttelevia. Palkinto kuvastaa tapahtuma-alan moninaisuutta ja laajoja kosketuspintoja. Kohtaaminen-patsas seisoo omilla jaloillaan, on rinta rottingilla ja hohtaa valoa sekä voimaa, kuvailee Evento Awards -patsaan suunnitellut designer Juho Pasila.


Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää