BOXWAY – rohkea tapahtumakonseptimme palkittiin jälleen

Osallistuimme tänä vuonna kolmatta kertaa kansainväliseen Eventex Awards -tapahtumakilpailuun, jossa palkitaan parhaat yritys- ja kuluttajatapahtumat eri puolilta maailmaa.

Kilpailun taso on korkea ja olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme joka kerta päässeet palkintosijoille. Tänä vuonna Dublinissa pidetystä palkintogaalasta saimme kaksi palkintoa. Tieto Oyj:lle kehittämämme rohkea ja disruptiivinen tapahtumakonsepti BOXWAY™ voitti upeasti hopeaa Best Corporate Event -kategoriassa. Lisäksi kansainvälinen tuomaristo nosti tapahtumamme kuuden parhaan joukkoon Best Event -kategoriaan. Best Event -finalistit valittiin yli kahdensadan kilpailuprojektin joukosta.

BOXWAY™ -konsepti niitti kiitosta innovatiivisesta ideasta, jossa valkoisia laatikoita monipuolisesti hyödyntämällä saadaan aikaan muutos osallistujien ajattelussa ja toiminnassa. Kustannustehokas ja tuloksellinen konseptimme pärjää hienosti miljoonabudjettien rinnalla. Tapahtumakilpailuissa tärkeimpinä kriteereinä ovatkin tapahtuman innovatiivisuus ja tuloksellisuus. Kilpailuihin osallistuminen on mielestämme tärkeää juuri näiden määreiden takia. Alan arvostus kohoaa, kun voidaan osoittaa minkälaisiin tuloksiin tapahtumilla voidaan päästä. Meille on myös tärkeää saada vahvistus sille, että päämäärätietoinen tekemisemme asiakkaiden viestien välittämiseksi on kansainvälisestikin vertaillen tehokasta.

Kilpailujen yhteydessä järjestetään usein koulutuksia tapahtuma-alan trendeistä. Eventexissä pääsimme osallistumaan alan huippuosaajien vetämiin Masterclass -koulutussessioihin. Sessioiden aiheina oli mm. asiakaskokemus, tapahtumien ROI, sponsorointi, pelillistäminen ja tapahtumissa käytettävät uudet teknologiat. Sessiot vedettiin läpi uudenlaisella 80% Masterclass & 20% Mash -menetelmällä, jossa kaikki osallistujat saivat hyvän käsityksen myös niistä Masterclass -sessioista joihin ei itse osallistunut. Mash-sessioissa hyödynnettiin vertaisoppimisen menetelmää, jossa kansainvälinen kollega toimi opettajana.

Varsin antoisaa oli päästä jakamaan hyviä käytäntöjä eri puolelta maailmaa tulleiden kollegoiden kanssa. Omassa Masterclass -sessiossani sain kuulla tapahtumien järjestämisestä mm. Beirutissa ja Balilla. Vaikka kulttuuri ja ympäristö ovat erilaisia, painivat kollegat samojen haasteiden parissa. Kaikki osallistujat allekirjoittivat haastavan trendin, jossa suunnittelulle on entistä vähemmän aikaa, tapahtumille on varattu pienemmät budjetit, mutta toiveissa on out of the box -ajattelua.

Tähän tarpeeseen oma BOXWAY™ -konseptimme vastaa hyvin. Kehittelemme parhaillaan konseptia eteenpäin ja tulemme kertomaan siitä lähiaikoina tarkemmin. Jännityksellä odotamme kuinka sen ja muiden tapahtumiemme käy kotimaisessa Evento Awards -kilpailussa huhtikuussa!


Tutustu BOXWAY™ -konseptiin:

BOXWAY ™ -konsepti palkittiin Euroopan parhaana

Kilpailuvideo

Kiinnostuitko BOXWAY ™-konseptista? Laita viesti osoitteeseen tapahtuma@tapahtumantekijat.fi, niin kerromme lisää.

Are you interested? Send a message tapahtuma@tapahtumantekijat.fi, we will tell you more.
 

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää