Tapahtumantekijät Oy täyttää 30 vuotta!

 

Tapahtumantekijät Oy perustettiin helmikuussa, tasan 30 vuotta sitten. Sitä ennen tapahtumia oli tuotettu jo viiden vuoden ajan osana markkinointitoimisto Pirunnyrkkiä, joten uudella osakeyhtiöllä oli toiminta täydessä vauhdissa heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

30 vuoden aikana tapahtumien maailma on mullistunut. Työkalut, teknologiat, kanavat, vaikuttamisen menetelmät, tavoitteellisuus ja viimeisimpänä globaali pandemia ovat muovanneet tapahtuma-alan kerta toisensa jälkeen aina uudenlaiseksi. Yksi asia on kuitenkin pysynyt täsmälleen samana koko olemassaolomme ajan: ihmisyys. Tapahtumissa on kyse ihmisten välisistä aidoista kohtaamisista. Aidosta vuorovaikutuksesta, haltioitumisesta ja vaikuttumisesta. Lämpimästä tunteesta sydänalassa, inspiroivasta oivalluksesta ja riemukkaasta yhteenkuuluvuudentunteesta.

Kirjailija Maya Angelou on sanonut: ”Ihmiset unohtavat mitä olet sanonut, ihmiset unohtavat mitä olet tehnyt, mutta he eivät koskaan unohda niitä tunteita, joita olet heissä herättänyt.”. Meidän tehtävämme on, yhä 30 vuoden jälkeenkin, herättää ihmisissä tunteita. Voimakkaita, pysyviä ja toivottuja tunteita.

Koska 30 vuoden merkkipaalu on nuorehkolla tapahtuma-alalla harvinainen saavutus, aiomme juhlia koko vuoden ajan! Nostamme esiin nousevia trendejä, tärkeitä teemoja ja kertomisen arvoisia tarinoita. Emme piehtaroi menneissä, vaan katsomme tulevaisuuteen, 30-vuotiaan näkemyksellisyydellä. Ja tietysti teemme myös tapahtumia!

Käynnistämme juhlavuotemme kiitoksilla – suunnattoman suurilla kiitoksilla.

Kiitos rakkaat asiakkaamme. Ilman teitä ei olisi Tapahtumantekijöitä.
Kiitos rakkaat yhteistyökumppanimme. Ilman teitä ei olisi tapahtumia.

Monien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa olemme saaneet herättää suuria tunteita jo vuosien, jopa vuosikymmenten ajan. Yhdessä, inspiroituen ja haltioituen.


Tapahtumantekijät Oy
30 vuotta puolikuivaa huumoria ja parhaita tapahtumia

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää