Tapahtumantekijöiden arvot: Tiennäyttäjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi.

Kehitämme, keksimme, opimme ja luomme uutta, aivan jatkuvalla syötöllä. Siksi kuljemme edellä ja näytämme muille tietä. Tapahtumantekijöiden Key Account Manager Juha Joki kertoo, mitä tiennäyttäjyys hänelle merkitsee, ja miten se näkyy hänen työssään.

 

Mitä on tiennäyttäjyys?

Tapahtumantekijät on tapahtuma-alan tiennäyttäjä monesta syystä. Yli 30 vuoden olemassaolon aikana se on nähnyt monet nousut ja laskut ja on selvinnyt niistä voittajana. Se on tunnettu erinomaisesta palvelustaan ja laadukkaista tapahtumistaan, joista on tullut suosittuja ja arvostettuja niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin.

Yrityksen menestys perustuu pitkäaikaiseen sitoutumiseen laatuun ja innovaatioihin. Se on jatkuvasti etsinyt uusia tapoja parantaa tapahtumien kokemusta ja tarjota asiakkaille entistä parempia palveluita. Tämä on mahdollistanut yritykselle johtavan aseman tapahtuma-alalla ja sen kyvyn säilyttää kilpailukykyinen etu kilpailijoihin nähden.

Yrityksen 30 vuoden olemassaolon aikana on nähty myös haasteita ja epävarmuustekijöitä. Yritys on kuitenkin jatkuvasti selvinnyt näistä haasteista rohkeilla päätöksillään ja jatkuvalla kehittämisellään. Tämä on osoitus yrityksen vahvasta visiosta ja kyvystä joustaa ja sopeutua muuttuviin olosuhteisiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä yritys on tapahtuma-alan tiennäyttäjä sen laadukkaan palvelun ja jatkuvan kehittämisen ansiosta. Se on osoitus yrityksen vahvasta ja kestävästä liiketoiminnasta, joka on nähnyt paljon mutta on silti säilyttänyt johtavan asemansa alalla.

Yllä oleva teksti on luotu kokonaan AI-palvelua käyttäen. Siitä on poistettu kaksi lausetta ja kolme sanaa. Huikeaa, miten nopeaa kehitys on ja me TT:llä tietysti kehitymme siinä mukana!

Tapahtumia tehtiin isolla pensselillä 90-luvulla. Niiden tarkoitus oli kovassa huudossa 2000-luvun ensimmäiset kymmenen vuotta. Sitten 2010-luvulla tapahtumien ytimen muodosti niiden merkitys ja samalla mukaan tuli palvelumuotoilu. Nyt 2020 rajapyykkiä leimasi tietysti pandemia-aika ja sitä kautta virtuaalitapahtumat kokivat ihan uudenlaisen nosteen. Nyt tavataan taas paljon kasvotusten. 

Viime vuonna toimme tiennäyttäjänä uuden palvelun markkinoille: Tapahtumien kohdentaminen tieteen avulla. Jos haluat tietää, mitä hyötyä tästä on, niin suosittelen lukaisemaan seuraavaksi tämän jutun: www.tapahtumantekijat.fi/tapahtumien-kohdentaminen.

 

Mitä tapahtuma-alan tiennäyttäjyys minulle henkilökohtaisesti merkitsee?

Tapahtuma-ala on monipuolinen ja jatkuvasti muuttuva ala, joka vaatii jatkuvaa kehittymistä ja uusien ideoiden etsimistä. Olen aloittanut urani tapahtuma-alalla jo useita vuosia sitten ja olen saanut nähdä alan kehityksen läheltä. Olen oppinut, että jokaisella tapahtumalla on oma tarinansa ja erilaiset tarpeet, ja niiden järjestäminen vaatii erilaisia taitoja ja näkemystä. Uskon, että tapahtuma-ala on täynnä mahdollisuuksia, ja että sillä on merkittävä rooli ihmisten elämässä.

Olen aina ollut kiinnostunut uusista trendeistä, ideoista ja kaikenlaisista ilmiöistä. Olen etsinyt uusia tapoja tehdä tapahtumista entistä kiinnostavampia ja merkityksellisempiä. Tämä auttaa minua pysymään ajan tasalla alan kehityksestä ja uusista trendeistä. 

Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana mukana tapahtuma-alan kehityksessä, ja että olen pystynyt toteuttamaan tapahtumia, jotka ovat jättäneet muistijäljen ihmisten elämään. Olen varma, että tulevaisuudessa tulemme näkemään entistä enemmän innovaatioita ja uusia ideoita, ja olen innoissani siitä, että saan olla mukana tässä kehityksessä. 

Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua. Minulla on kyky kuunnella asiakkaiden tarpeita ja toteuttaa niitä. Uskon, että tämä on avain menestykseen, ja olen valmis tekemään töitä sen eteen. 

Vaikka yllämainitut seikat ovat AI:n kynästä, pystyn allekirjoittamaan ne täysin!

Tapahtuma-alalla tullaan varmasti näkemään huimia ratkaisuja tekoälyn hyödyntämisessä jo ihan lähitulevaisuudessa. Suurin osa meidän työstämme TT:llä vaatii kuitenkin vielä (onneksi) ihmisaivoja, ja erityisesti suuren suurta sydäntä. Suuri sydän on Tapahtumantekijöiden voimavara nyt ja tulevaisuudessa. 

AI-tekstin lähde: https://chat.openai.com/

 

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää