Virtuaalitapahtuma

Virtuaalitapahtuma on erinomainen vaihtoehto perinteiselle, samassa tilassa järjestettävälle tapahtumalle.

Minkä tahansa tapahtuman voi toteuttaa myös virtuaalisesti. Erilaisia virtuaalisia teknologioita ja työkaluja on tarjolla valtavasti – paras kombo valitaan aina tilanteen, tarpeen ja kohderyhmän pohjalta. Virtuaalitapahtuman tärkein rakennuspalikka on kuitenkin aina sisältö, aivan kuten livetapahtumassakin.

Virtuaalinen tapahtuma ei ole sama asia kuin yksisuuntainen verkkolähetys, vaan se sisältää myös vuorovaikutusta, inhimillisiä kohtaamisia ja erilaisia kokemuksellisia elementtejä. Sisältö voidaan lähettää yhdestä studiosta tai se voidaan koota useista eri lähteistä – esiintyjät voivat olla vaikkapa kotisohvallaan. Hyvä virtuaalitapahtuma rakennetaan samaan tapaan kuin parhaat tv:n ajankohtaisohjelmat – nopeatempoiseksi, ytimekkääksi ja sisällöltään korkeatasoiseksi.

Virtuaalitapahtuma tuo myös uusia mahdollisuuksia ihmisten verkostoitumiseen ja erilaisten yhteisöjen muodostumiseen. Kun yhdistetään tärkeä teema, laadukas sisältö, oikeat ihmiset, korkeatasoinen viestintä, hyvä tekninen toteutus, luova käsikirjoitus ja huippuluokan ohjaus, synnytetään uudenlaisia tunteita ja kokemuksia – ja parhaimmillaan luodaan uusia heimoja, jotka jatkavat elämäänsä tapahtuman jälkeenkin.

10 vinkkiä vaikuttavaan virtuaalitapahtumaan

Tapahtumien siirtyminen virtuaalitoteutuksiin on tapahtunut ryminällä ja moni kaipaa nyt neuvoja ja vinkkejä uudenlaisen toteutustavan käytäntöihin. Julkaisimme blogissamme kattavan 10 kohdan virtuaalitapahtumaoppaan vastauksena tähän tarpeeseen. Käy lukemassa vinkit vaikuttavan virtuaalitapahtuman toteutukseen oppaastamme!

Siirry virtuaalitapahtumaoppaaseen tästä

Haluatko kuulla lisää virtuaalitapahtumien mahdollisuuksista?

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.