Me olemme Tapahtumantekijöitä.

Tiimissämme on kilokaupalla kokemusta, roimasti rohkeutta, litroittain luovuutta, ripaus räväkkyyttä, ämpärillinen älyä, kukkurallinen kielitaitoa, nokare nokkeluutta, tonni tilannetajua, saavillinen sydäntä ja sitoutumista.

Päälle on ripoteltu myös paksusti ponnekkuutta ja isosti iloa.

web-maj-2 web-maj-2

Jos olisin tapahtuma

Olisin monipuolinen ja iloinen tapahtuma, joka yhdistelisi hyvää ruokaa, rentoa tunnelmaa ja mielenkiintoista ohjelmaa. Tapahtuma olisi hauska, mutta hyvin organisoitu.

Ohjelma olisi monipuolista ja yhdistelisi inspiroivia puheenvuoroja, osallistavia työpajoja ja viihdyttäviä esityksiä. Tärkeää tapahtumassa olisi vastuullisuus, avoimuus ja yhdenvertaisuus. Ja tapahtumassa puhuttaisiin suomea, ruotsia sekä englantia.

Web-TT-henkilökuvaus-280923-1066_V2-rajaus2-Juha Web-TT-henkilökuvaus-280923-1151_rajaus3-Juha
Juha Joki
Key Account Manager
+358 40 566 1956 juha.joki(at)tapahtumantekijat.fi

Jos olisin tapahtuma

Olisin uusia oivalluksia tarjoava, maistuvasta lounaasta alkuiltaan ulottuva visuaalisesti päräyttävä tapahtuma. Mieleenpainuvimpia elementtejä olisivat innovatiivisin kokouslounas sekä rautaisin sisältö ikinä.

Kokonaisvaltaisen elämyksen kruunaisivat maailmanluokan viihde ja osallistujien makuprofiilien mukaan räätälöidyt drinkit. Kaikki tietysti osallistujien tietojen pohjalta tekoälyllä profiloituna.

web-Rasmus-4 web-Rasmus-4
Rasmus Juusola
Event Coordinator
+358 50 413 8464 rasmus.juusola(at)tapahtumantekijat.fi

Jos olisin tapahtuma

Olisin kesäjuhla, joka yhdistää läheiset ystävät ja herkullisen ruoan unohtumattomaksi kokonaisuudeksi. Juhlissa korostuisivat vieraanvaraisuus ja iloinen ilmapiiri sekä herkulliset makuelämykset kaikille vieraille.

Näissä juhlissa aika pysähtyy ja lämmin sekä kutsuva tunnelma tekevät jokaisesta hetkestä kesäjuhlassa ikimuistoisen.

Sara1_pieni_vaaka Sara2_pieni_vaaka
Sara Kivelä
Event Coordinator
+358 44 901 5985 sara.kivela(at)tapahtumantekijat.fi

Jos olisin tapahtuma

Olisin iloisessa ja kotoisassa seurassa nautittava kesäinen raskaan musan festari. Tapahtumassa kaikki ovat hilpeällä tuulella ja nauttivat monimuotoisesta ohjelmatarjonnasta sekä nuotion ääressä aamuun asti naureskelusta.

Bänditarjonta on marginaaliseen genreen nähden  laaja ja laadukas. Keskikesän säätilat helteestä raekuuroihin eivät tunnelmaa lannista ja kaikista tilanteista syntyy hauskoja muistoja.

web_Tapahtumantekijat_KatiK1 Web_Tapahtumantekijat-KatiK2

Jos olisin tapahtuma

Olisin vastuullisesti tuotettu illallisseminaari, jossa on oivaltavia puheenvuoroja ja analyyttistä keskustelua. Tapahtuman tunnelma on lämmin ja ihmisläheinen.

Ohjelmaan mahtuu paljon sosiaalista kanssakäymistä ja naurua. Tapahtuman ympäristö rakentuu upottavan pehmeistä tuoleista ja hämyisestä valaistuksesta. Osallistujien jalkoja lämmittävät pörröiset vesikoirat.

Web_TT-henkilökuvaus-280923-0947_V5_Reetta TT-henkilökuvaus-280923-1022_V4_Reetta

Jos olisin tapahtuma

Olisin tunnelmallinen kesäyön festari. Sekoitus kuplivaa seikkailunhalua sekä auringonlaskun tuoman yön lumon mystisyyttä kiehtovassa miljöössä. Tapahtuman kantava voima olisi ambientti musiikki, houkutellen ihmisiä tanssilattialle ilmaisemaan tunteitaan ja unohtamaan arjen huolet.

Tarjolla olisi herkullisia ja ylellisiä makuelämyksiä, jotka täydentäisivät tunnelmaa ja antaisivat osallistujille voimaa jatkaa seikkailuaan yön hämärtyessä. Koko tapahtuma olisi yhteisöllinen seikkailu, joka herättää tunteita ja jättää osallistujilleen unohtumattoman muiston sekä halun palata aina uudelleen.

Web_TT-henkilökuvaus-280923-0799_Arrtu TT-henkilökuvaus-280923-0930_V2

Jos olisin tapahtuma

Olisin monipuolinen, laadukas ja visuaalisesti kiinnostava avoin kaupunkitapahtuma. Tapahtumassa esiintyisivät huippuluokan kansainväliset dj’t eri urbaanin musiikin genreistä yllätyksellisessä ja inspiroivassa kaupunkiympäristössä. Tapahtuman suunnittelussa huomioitaisiin erityisesti monikielisyys, yhdenvertaisuus, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys.

Osallistujat pääsisivät nauttimaan näyttävästä audiovisuaalisesta taiteesta, osallistavista ja inspiroivista työpajoista, verkostoitumisesta sekä herkullisesta ruoasta. Suunnittelussa hyödynnettäisiin viimeisintä teknologiaa ja tekoälyä, jotta tapahtumaan osallistuminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Tapahtuma huipentuisi kansainvälisen huippuartistin esiintymiseen auringon laskiessa.

Web_TT-henkilökuvaus-280923-0689_V4_Sari Web_TT-henkilökuvaus-280923-0778_Sari
Sari Marjeta
Production Manager
+358 44 331 2987 sari.marjeta(at)tapahtumantekijat.fi

Jos olisin tapahtuma

Olisin tapahtumana tiivis eli ajankäytöllisesti tehokas ja rakenne olisi selkeä ja suoraviivainen. Musiikkina soisi kotimaiset vanhat kunnon ikivihreät. Tapahtumassa kukkisi itseironia ja tilannehuumori – välillä puujalkavitsitkin.

Sisustus olisi minimalistinen, mutta värisävyinä olisivat kaikki sateenkaaren värit. Ruoka olisi konstailematonta, mutta maukasta. Joku totutusta poikkeava, rohkeakin, yllätys olisi myös ehdoton elementti tässä tapahtumassa.

Web_Tapahtumantekijat-Annika1 Web_Tapahtumantekijat-Annika2
Annika Miettinen
Designer / Event Coordinator
+358 50 3594 972 annika.miettinen(at)tapahtumantekijat.fi

Jos olisin tapahtuma

Olisin hyväntuulinen ja rento VIP -musafestivaali, jossa yhdistyisivät eri musiikkityylit, hyvä ruoka ja  juoma sekä yllätyksellisyys. VIP -taso näkyisi siinä, että kaikki toiminnot olisivat sujuvia ja loppuun asti mietittyjä sekä tuotteet erityisen laadukkaita.

Festareilla olisi erilaisia aktiviteettejä, leikkimielisiä kilpailuja, yllätysohjelmanumeroita sekä SPA-alue. Tapahtuman punaisena lankana toimisivat luovuus, visuaalisuus ja kaikki aistit huomioiva kokemuksellisuus.

Web_Tapahtumantekijat-KatiS1 KatiS2_pieni_vaaka

Jos olisin tapahtuma

Olisin Inspiroitumisen Ilta. Tapahtumaan osallistujat sitoutuvat ilmoittautuessaan suhtautumaan illan ajan kaikkeen uteliaasti ja empaattisesti. Visuaalisesti ja teknisesti häikäisevä ilta alkaa TED talk -tyylisillä lyhyillä ja vaikuttavilla puheenvuoroilla.

Kun aivoja on stimuloitu uusilla ajatuksilla, on vuorossa upea illallinen, joka sisältää kekseliäitä annoksia, niihin täydellisesti sulautuvia viinejä sekä säkenöiviä ja inspiroivia keskusteluja ja kohtaamisia. Illan päätteeksi kaikki täydellisen ravitut kehot, mielet ja sielut tanssivat yhdessä itsensä pökerryksiin funk-musiikin tahdissa.

Anne1_pieni_vaaka Anne2_pieni_vaaka
Anne Taipale
Key Account Manager
+358 40 575 2441 anne.taipale(at)tapahtumantekijat.fi

Jos olisin tapahtuma

Olisin kansainvälinen, rajatulle kohderyhmälle suunnattu tapahtuma, joka täyttää ja ylittää sille asetetut tavoitteet. Tapahtuman ytimessä ovat yhdessä luominen, uuden tiedon rakentaminen, ongelmien ratkaisu sekä analyyttinen tulevaisuuteen katsominen.

Tapahtuman ilmapiiri on rento ja mukaansatempaava, mikä luo kutsuvan ympäristön yhteistyölle ja luovuudelle. Tapahtumaa johdetaan ja ohjataan suurella ammattitaidolla ja sydämellä, ja sen taustalla vaikuttaa yhteen hiileen puhaltava tiimi.

Jyke1_pieni_vaaka Jyke2_pieni_vaaka
Jyrki Litmanen
Chairman of the Board
+358 40 503 0022 jyrki.litmanen(at)tapahtumantekijat.fi
Arto-Antila-tapahtumantekijä Arto-Antila-tapahtumajärjestäjä
Arto Antila
Member of the Board
+358 40 544 5157 arto.antila(at)tapahtumantekijat.fi

Tapahtumantekijöiden tiimi on rautaisista ammattilaisista koostuva kokoonpano.

Meillä jokainen tuo oman ainutlaatuisen lisänsä porukkaan. Henkilöstömme on äärimmäisen sitoutunutta ja suhtautuu työhönsä valtavan tunnollisesti.  Suurin yhdistävä tekijämme on palo ja rakkaus tapahtuma-alaan ja siitä intohimosta kumpuavat ammattitaito ja osaaminen.

Yhdessä saamme aikaan upeita asioita ja valloitamme korkeimmankin vuoren.

Tapahtuma-ala on vaativa, sitova, repivä, raastava, ihana, rakas, koukuttava ja antaa aina vähintään yhtä paljon kuin ottaa. Alalla onnistuminen vaatii ympärille vahvan tiimin, joka tukee, auttaa, komppaa, nostaa, tsemppaa ja vaikka vetää tarvittaessa. Tapahtumantekijöiden tiimi on juuri sellainen.

Onko haaveissasi ura tapahtumien ja kohtaamisten parissa? 

Onko sinulla alalle sopivaa kokemusta tai erityisominaisuuksia?
Ota yhteyttä - ehkä olet juuri etsimämme lisämauste.

tapahtuma@tapahtumantekijat.fi