Me olemme Tapahtumantekijöitä.

Tiimissämme on kilokaupalla kokemusta, roimasti rohkeutta, litroittain luovuutta, ripaus räväkkyyttä, ämpärillinen älyä, kukkurallinen kielitaitoa, nokare nokkeluutta, tonni tilannetajua, saavillinen sydäntä ja sitoutumista.

Päälle on ripoteltu myös paksusti ponnekkuutta ja isosti iloa.

Annika Grandell_1_versio2 Annika Grandell__2
Annika Grandell
Executive Producer / Senior Designer
+358 40 900 1069 annika.grandell(at)tapahtumantekijat.fi
Web-TT-henkilökuvaus-280923-1066_V2-rajaus2-Juha Web-TT-henkilökuvaus-280923-1151_rajaus3-Juha
Juha Joki
Key Account Manager
+358 40 566 1956 juha.joki(at)tapahtumantekijat.fi

Juha on Tapahtumantekijöiden paluumuuttaja ja samalla luottopelaaja niin tapahtumakokemuksensa kuin IT-osaamisensakin ansiosta.

Työnteossa hänellä korostuu ennen kaikkea rauhallisuus ja ratkaisukyky vaativimmissakin tuotannoissa. Modernin teknologian lailla Juhalla on loputon halu kehittyä, kehittää ja päivittää.

Sara1_pieni_vaaka Sara2_pieni_vaaka
Sara Kivelä
Event Coordinator
+358 44 901 5985 sara.kivela(at)tapahtumantekijat.fi
web_Tapahtumantekijat_KatiK1 Web_Tapahtumantekijat-KatiK2

Kati K:lla on tapahtuma-alalta parin vuosikymmenen kokemus, joka on tuonut hänelle sekä kyvyn hahmottaa metsän puilta, että poikkeuksellisen taidon tarvittaessa myös tunnistaa kyseiset puulajit ja arvioida metsän koko. Toisin sanoen, hän tietää milloin katsoa isoa kuvaa.

Katin työskentely on vilpittömän asiakaslähtöistä, ja hän onkin omassa elementissään ihmisten ympäröimänä, tapahtumien keskipisteessä. Kati tuntuu tuntevan kaikki. Katin koira, Napo, on myös tuttu karvanaama toimistollamme.

Web_Tapahtumantekijat_Saila1 Web_Tapahtumantekijat_Saila2
Saila Kyröläinen
Event Coordinator
+358 44 331 1476 saila.kyrolainen(at)tapahtumantekijat.fi

Saila on Tapahtumantekijöiden toinen paluumuuttaja, joka aloitti harjoittelijana ja palasi koordinaattoriksi. Hänessä yhdistyy monia koordinaattorille tärkeitä piirteitä, sillä hän on päättäväinen, aikaansaava, tehokas ja täsmällinen eikä jää koskaan pyörittelemään peukaloitaan.

Sailalla on timanttinen asenne ja valtava halu oppia. Hän on unelmatyöpari, joka tekee aina parhaansa ja huokuu positiivista energiaa.

Web_Tapahtumantekijat-Sari1 Web_Tapahtumantekijat-Sari2
Sari Marjeta
Production Manager
+358 44 331 2987 sari.marjeta(at)tapahtumantekijat.fi

Sarissa yhdistyy ammattilaisena jokaisen hyvän tuotantopäällikön pyhä kolminaisuus: terävä tilannetaju, vahva projektinjohtokyky sekä suuri itseironia. Sari on nähnyt ja kokenut reilun kahdenkymmenen vuoden aikana tapahtuma-alalla paljon ja osaa toimia paineen alla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi - kaikki projektin osapuolet huomioon ottaen.

Avoimuus ja aitous on tekevät Sarista helposti lähestyttävän kaikissa tilanteissa. Sari vaalii projektejaan kuin omia lapsiaan - jämäkän lempeästi. Sari myös rakastaa luoda skenaarioita, aikatauluttaa ja kalenteroida asioita - niin töissä kuin kotonakin.

Web_Tapahtumantekijat-Annika1 Web_Tapahtumantekijat-Annika2
Annika Miettinen
Designer / Event Coordinator
+358 50 3594 972 annika.miettinen(at)tapahtumantekijat.fi

Annika on yrittäjä taustainen visualisti sekä maailmanmatkaaja. Hän osaa lukea hienosti ihmisiä, asettua nopeasti oikealle aaltopituudelle ja pystyy toimimaan sulavan rauhallisesti yllättävissäkin tilanteissa. Annikan huomassa työt hoituvat laadukkaasti, mutta rennon hyväntuulisella otteella.

Annika hahmottaa asiat hyvin visuaalisesti ja pystyy sisällyttämään projekteihin aina myös sopivan ripauksen estetiikkaa. Sillä loppujen lopuksi, tapahtuma ilman hyvin organisoitua estetiikkaa on kuin shakkilauta ilman ruutuja.

Web_Tapahtumantekijat-Henna1 Web_Tapahtumantekijat-Henna2

Henna ponnisti tapahtumien pariin Saksassa ja henkisesti hän onkin omien sanojensa mukaan edelleen eine Berlinerin. Hennalla on vahva halu ja uskallus oppia uutta ja ilmiömäinen kyky omaksua tietoa. Hänellä on vahva draivi kehittyä ja kehittää ja hän puntaroi pieniäkin yksityiskohtia niiden parissa vilpittömästi viihtyen.

Henna on jämpti ja järjestelmällinen tekijä, joka ajattelee tapahtumia analyyttisesti asiakkaan ja osallistujan kannalta. Henna hahmottaa tapahtumat laajasti osana markkinointia ja viestintää, sekä vaikuttaa myös Tapahtumantekijöiden markkinoinnin taustalla.

Web_Tapahtumantekijat-KatiS1 KatiS2_pieni_vaaka

Kati S. on tapahtuma-alalla ansioitunut persoona, jolla on taskussaan neljännesvuosisata tapahtumakokemusta. Tapahtumantekijöiden toimitusjohtajana Kati hallitsee hienosti analyyttisen ja tuloksellisen tekemisen sekä lämminhenkisen ja reilun meiningin.

Johtajana hän on työlleen omistautunut, ennakkoluuloton ja tilanteen hermolla. Tavallisena Katina hän on sydämellinen kuuntelija ja mainio kokki.

Anne1_pieni_vaaka Anne2_pieni_vaaka
Anne Taipale
Key Account Manager
+358 40 575 2441 anne.taipale(at)tapahtumantekijat.fi

Anne on tehokas, jämäkkä ja ratkaisukeskeinen projektinvetäjä, jolla on tapahtuma-alan näkemystä ja kokemusta. Anne on positiivinen ja analyyttinen vastuunkantaja, joka osaa priorisoida ja joka näkee maailman täynnä mahdollisuuksia. Työotteeltaan hän on rauhallinen ja systemaattinen tiimin johtaja, jolla langat pysyvät aina käsissä ja pakka kasassa.

Anne on koiraihmisiä, ja hän on tottunut puhaltamaan pilliin myös vapaa-ajallaan noutajaharrastuksen parissa.

Jyke1_pieni_vaaka Jyke2_pieni_vaaka
Jyrki Litmanen
Chairman of the Board
+358 40 503 0022 jyrki.litmanen(at)tapahtumantekijat.fi

Jyrki ”Jyke” Litmanen on alan pioneereja ja ensimmäisiä toimijoita Suomessa. Vakuuttavan pitkällä urallaan hän on nähnyt alan nousut, laskut, trendit ja ilmiöt. Kokemustaan hän hyödyntää nykyään Tapahtumantekijöiden hallituksen puheenjohtajan roolissa. Ammattilaisena rautainen, miehenä leppoisa.

Arto-Antila-tapahtumantekijä Arto-Antila-tapahtumajärjestäjä
Arto Antila
Member of the Board
+358 40 544 5157 arto.antila(at)tapahtumantekijat.fi

”Artsi” on yrityksen ensimmäisiä peruskiviä, sillä hän on Tapahtumantekijöiden perustaja sekä pääomistaja. Artsi on talouden suhdanteita herkästi ja kaukonäköisesti tulkitseva tarkkailija, joka on pitänyt Tapahtumantekijöiden tilannetta vakaana jo kolmen vuosikymmenen ajan monenlaisissa aallokoissa.

Tapahtumantekijöiden tiimi on rautaisista ammattilaisista koostuva kokoonpano.

Meillä jokainen tuo oman ainutlaatuisen lisänsä porukkaan. Henkilöstömme on äärimmäisen sitoutunutta ja suhtautuu työhönsä valtavan tunnollisesti.  Suurin yhdistävä tekijämme on palo ja rakkaus tapahtuma-alaan ja siitä intohimosta kumpuavat ammattitaito ja osaaminen.

Yhdessä saamme aikaan upeita asioita ja valloitamme korkeimmankin vuoren.

Tapahtuma-ala on vaativa, sitova, repivä, raastava, ihana, rakas, koukuttava ja antaa aina vähintään yhtä paljon kuin ottaa. Alalla onnistuminen vaatii ympärille vahvan tiimin, joka tukee, auttaa, komppaa, nostaa, tsemppaa ja vaikka vetää tarvittaessa. Tapahtumantekijöiden tiimi on juuri sellainen.

Onko haaveissasi ura tapahtumien ja kohtaamisten parissa? 

Onko sinulla alalle sopivaa kokemusta tai erityisominaisuuksia?
Ota yhteyttä - ehkä olet juuri etsimämme lisämauste.

tapahtuma@tapahtumantekijat.fi