Tapahtumamarkkinoinnin palvelut

Laadukasta tapahtumamarkkinointia
 

Laadukkaita tapahtumia

Korkea laatu on tärkein toimintaamme ohjaava periaate. Korkea laatu edellyttää näkemystä, kokemusta ja omistautumista. Korkea laatu takaa onnistumisen ja tuo asiakkaallemme mielenrauhaa.

Selkeät toimintatavat, jämäkkä projektinjohto sekä pitkäaikainen kokemus tuovat laatua tapahtuman tuotantoprosessiin. Toimintatapaamme kuuluu olennaisena osana prosessien jatkuva kehittäminen. Maailma muuttuu ja tilanteet muuttuvat, joten työtapojen ja prosessien on muututtava niiden mukana. Käymme jatkuvaa keskustelua asiakkaan kanssa ja reagoimme muutostarpeisiin välittömästi.

Yli 27 vuoden kokemus on toimintamme vankka tukijalka. Laaja-alainen kokemus yhdistettynä analyyttiseen toimintatapaan synnyttää aidosti näkemyksellistä palvelua.

Pelkkä tahto ei riitä takaamaan onnistumista, tarvitaan omistautumista. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme luonnehtivat meitä poikkeuksellisen omistautuneeksi joukoksi. Varmistamme, että myös yhteistyökumppanimme noudattavat laatukriteereitämme.

Voitimme Meeting Design -sarjan kansainvälisessä tapahtuma-alan
 kilpailussa BOXWAY ™ -konseptillamme vuonna 2016, lue lisää!

Katso kaikki voittomme täältä!

 

Räätälöityä sisällöntuotantoa
 

Viesti perille

Kohtaamiset muuttavat meitä. Vahva viesti synnyttää vahvan muutoksen.

Suunnittelun ja tuotannon lähtökohtana on aina se, miten viestisi ja sanomasi saadaan parhaiten perille valitulle kohderyhmälle ja miten se tehdään mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Viesti määrittelee tapahtuman sisällön ja muodon. Sisällön tulee olla korkealaatuista ja sen pitää tuottaa lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan. Käytämme parhaita ja tuloksellisimpia menetelmiä tapahtuman muodon rakentamisessa: formaatti, dramaturgia, audiovisuaalisuus ja tehostekeinot.

Vuorovaikutus on positiivisen muutoksen ajuri. Olemme olleet kehittämässä ja kohentamassa vuorovaikutusmenetelmiä, joiden avulla luodaan oivalluksia, oppimista ja muutoksia.

Esimerkki tapahtumasta, jossa viesti
todistetusti meni perille
, lue lisää!


 

Luovaa suunnittelua ja ongelmanratkaisua
 

Luovia ratkaisuja

Luova suunnittelu ja ongelmanratkaisukyky ovat erottautumisen avaimia.

Suunnittelemme luovia ja toimivia tapahtumia, jotka erottuvat positiivisesti kilpailevista tapahtumista.

Sitoudumme vahvasti asiakkaaseemme ja muodostamme asiakkaan kanssa luovan ja vuorovaikutteisen tiimin. Kannustamme tiimiä siirtymään oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Näin päästään irti vanhoista kaavoista ja luodaan uutta.

Ongelmien sijaan näemme erilaisia mahdollisuuksia. Luomme vaihtoehtoja, kehitämme tuoreita ideoita ja tarjoamme asiakkaallemme mahdollisimman toimivan ratkaisun.

Luova suunnittelu ulottuu tapahtumaprosessin kaikkiin osa-alueisiin ja pienimpiinkin yksityiskohtiin. Kaiken voi tehdä erottuvammin, toimivammin ja vaikuttavammin.

Tapahtumasta muodostuu brändi,
kun luovuus päästetään irti,
lue lisää!


 

Markkinoinnin automaatiolla tuloksia
 

Tehoja ja tuloksia

Tapahtumamarkkinoinnin panokset ovat isoja ja niille pitää saada tuottoa ja tuloksia.

Tapahtumatuotanto digitalisoituu nopeasti. Oikean kohderyhmän tavoittaminen on tulevaisuudessa yhä haastavampaa. Me rakennamme tuloksellisia ja tehokkaita tapahtumia. Hyödynnämme uusinta teknologiaa ja osaamista.

Tapahtuma kokonaisuudessaan on prosessi jolla voidaan saavuttaa paljon muutakin kuin tyytyväisiä osallistujia. Kohdennetulla, lisäarvoa tuovalla sisällöntuotannolla, viestinnän monikanavaisuudella sekä markkinoinnin automaatiolla saavutetaan kaksi asiaa:

1. pystytään lisäämään tapahtumaosallistujien määrää ja sitoutumista sekä

2. voidaan tunnistaa myös sellaiset kiinnostuneet asiakkaat, jotka syystä tai toisesta eivät ole ilmoittautuneet tilaisuuteen, mutta ovat kuitenkin asiasta kiinnostuneita ja potentiaalisia ostavia asiakkaita.

Onnistuneen ja tuloksellisen prosessin perustana ovat selkeät tavoitteet, osallistujille lisäarvoa tuottava sisältö, oikeat kanavat ja menetelmät, markkinoinnin automaation hyväksikäyttö sekä mitattavat tulokset.

Lue lisää tuloksellisista tapahtumista!