Tapahtumantekijät PN Oy / Tietosuojaseloste

Päivitetty 23.5.2018

 

Tapahtumantekijät PN Oy / Tietosuojaseloste

Tapahtumantekijät PN Oy (”TT”, ”me”) on sitoutunut tapahtumantekijat.fi –verkkosivustomme (”Verkkosivusto”) käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen henkilötietolain (523/1999), tietoyhteiskuntakaaren (917/2014) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Tämän tietosuojaselosteen (”Tietosuojaseloste”) tarkoituksena on kertoa sinulle minkä tyyppistä tietoa keräämme Verkkosivustomme käyttäjistä (”käyttäjä”, ”sinä”), kuinka käytämme tuota tietoa sekä miten luovutamme näitä tietoja kolmansille osapuolille. Kerromme Tietosuojaselosteessa myös evästekäytännöistämme Verkkosivustollamme ja kolmansien osapuolien sivustoilla. Käyttämällä Verkkosivustoa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

1. Rekisterinpitäjä

Tapahtumantekijät PN Oy (Y-tunnus: 0869073-9)
Annankatu 29 A 25
00100 Helsinki
Puh. +35840 503 0022

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Jyrki Litmanen
Annankatu 29 A 25
00100 Helsinki
Puh. +35840 503 0022

3. Rekisterin nimi

Tapahtumantekijät PN Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

 

Keräämämme tiedot ja säännönmukaiset tietolähteet

Keräämme henkilötietoja käyttäjältä itseltään Verkkosivuston käytön yhteydessä. Jäljempänä kuvattujen evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla voimme lisäksi kerätä tietoa siitä, miten käyttäjä käyttää Verkkosivustoa ja palveluitamme.
Henkilötiedot, joita keräämme käyttäjistä Verkkosivuston käytön yhteydessä, käsittävät henkilötietojen käsittelytarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja. 

 

Keräämme seuraavia tietoja: 

  • Yhteystiedot, kuten nimi, postiosoite, toimitusosoite (jos se eroaa postiosoitteesta), puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • Demografiatiedot, kuten yrityksen nimi, titteli, yrityksen koko ja sijainti
  • Käyttäjän antamat ammattiin liittyvät profilointi- ja kiinnostustiedot
  • Sivuston ja palveluidemme käyttöä ja käyttäjän asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten maksuyhteystiedot, maksukorttitiedot tai pankkitilitiedot, asiakaspalautetiedot, tilaustiedot
  • Suoramarkkinointilupiin tai –kieltoihin liittyvät tiedot
  • Tapahtumaan osallistumista varten tarvittavat tiedot kuten erityisruokavalio, saapumisaika, ja tapahtuman sisältöä koskevat valinnat

Sähköiset postituslistat

Sähköiset postituslistat sisältävät rekisteriin merkittyjen henkilöiden sähköpostiosoitteen, jotka ovat Tapahtumantekijät PN Oy:n asiakasrekisterissä tai ovat itse rekisteröityneet Tapahtumantekijät PN Oy:n sähköisten julkaisujen postituslistoille.

Asiakasrekisterin tiedot perustuvat Tapahtumantekijät PN Oy:n omaan asiakastietokantaan ja kolmansilta osapuolilta hankittuihin rekisteritietoihin. Asiakasrekisteristä tiedot siirretään postituslistalle asiakassegmentin ja asemavaltuutuksen perusteella.

Postituslistalle siirretään vain tarvittavat tiedot, sähköpostiosoite, yritys ja etunimi. Yrityksen nimi helpottaa tietokannan ylläpitoa.

 

Teknisen toteuttajan oman tietosuojaselosteen löydät englanniksi täältä: 

https://legal.hubspot.com/privacy-policy

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Voimme käsitellä henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Verkkosivustoon ja palveluihimme liittyvä viestintä, asiakassuhteen hoitaminen;
  • Verkkosivuston ja palveluidemme tuottaminen, tarjoaminen, kehittäminen, parantaminen ja suojaaminen;
  • Käyttäjäkohtainen Verkkosivuston personointi ja mainonnan kohdentaminen;
  • Verkkosivustoa koskeva analysointi ja tilastointi;
  • Markkinatutkimus ja sähköinen suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti;
  • Väärinkäytösten ennaltaehkäisy ja selvittäminen;
  • Verkkosivustoon liittyvien oikeuksien ja/tai omaisuuden suojaaminen

Evästekäytäntö
 
Mikä on eväste?

Eväste on yleensä pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa päätelaitteeseen käyttäjän tunnistamiseksi ja uudelleentunnistamiseksi. Tekstitiedosto sisältää pienen määrän tietoa, jota internetpalvelin voi lukea kävijän vieraillessa seuraavan kerran samalla sivulla. Osa evästeistä on välttämättömiä sivustojen selaamisen kannalta. Muut evästeet ovat käyttäjän kannalta hyödyllisiä, sillä ne helpottavat sivuston käyttöä mm. muistamalla valitsemasi kieliasetukset. Evästeiden avulla voimme tunnistaa käyttäjien selaimet ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi Verkkosivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä Verkkosivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Pyrkimyksenämme on näin kehittää palveluamme käyttäjiä yhä paremmin palvelevaksi.

 

Verkkosivustolla käytettävät evästeet

Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:

  • käyttäjän IP-osoite;
  • kellonaika;
  • käytetyt sivut ja niillä käytetty aika, sekä käynnit linkitetyillä sivuilla;
  • selaintyyppi, päätelaitteesi käyttöjärjestelmä;
  • ja miltä palvelimelta ja mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut Verkkosivustolle

 


Evästeiden ja kohdennetun mainonnan estäminen

Voit halutessasi itse hallinnoida, missä laajuudessa suostut evästeiden käyttöön ja mainonnan kohdentamiseen. Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia. Huomaathan, että evästeiden poiston seurauksena sivuston jotkin toiminnallisuudet eivät välttämättä ole käytössäsi.

 

Lisää tietoa evästeistä ja ohjeet miten poistaa ja hallita niitä löydät esim. sivulta https://www.aboutcookies.org/

 

Tietojen luovutukset

Voimme luovuttaa henkilötietojasi perusteltuja käyttötarkoituksia varten voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Verkkosivuston välityksellä antamiasi tietoja voidaan luovuttaa seuraaviin ryhmiin kuuluville tahoille:

  • Verkkosivuston ja palveluidemme toteuttamiseen osallistuville palveluntarjoajille
  • Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai meidän etumme tai kolmannen osapuolen etu niin vaatii
  • Tytär- ja osakkuusyhtiöillemme tai muille kanssamme samaan konserniin tai taloudelliseen yhteenliittymään kuuluville yhtiöille, tai Verkkosivuston uudelle omistajalle tai osaomistajalle tai harjoittajalle ja heidän neuvonantajilleen yrityskaupan tai –järjestelyn yhteydessä
  • Osallistujalistoja (nimi, email, titteli, yritys) voidaan jakaa tapahtuman puhujille, osallistujille, ja asiakkaan edustajille

Automaattisen tietojenkäsittelyn perusteella kerättyjä tietoja voidaan luovuttaa seuraaviin ryhmiin kuuluville tahoille:

  • Palveluntarjoajille, kuten tietojen analysointiin ja verkkomainontaan erikoistuneille yhtiöille
  • Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai meidän etumme tai kolmannen osapuolen etu niin vaatii
  • Tytär- ja osakkuusyhtiöillemme tai muille kanssamme samaan konserniin tai taloudelliseen yhteenliittymään kuuluville yhtiöille, tai Sivuston uudelle omistajalle tai osaomistajalle tai harjoittajalle ja heidän neuvonantajilleen yrityskaupan tai –järjestelyn yhteydessä

Lisäksi tietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille sellaisessa muodossa, jonka perusteella yksittäisiä käyttäjiä ei voida tunnistaa, jolloin ei ole kyse henkilötiedoista.

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa Verkkosivuston tiedoista saattaa fyysisesti sijaita Euroopan Unionin ulkopuolisilla palvelimilla. 

 

Linkit kolmansien osapuolien sivustoille

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien ylläpitämille sivustoille. Emme vastaa tällaisten kolmansien osapuolien sivustojen sisällöstä tai yksityisyydensuojakäytännöistä. Suosittelemme, että tutustut huolellisesti jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

 

Henkilötietojen suojaamisen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina, sähköisessä muodossa. Käytämme tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi asiattomalta pääsyltä tietoihin ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä taikka muulta laittomalta käsittelyltä.

 

Oikeutesi ja vaikutusmahdollisuutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa rekistereissämme olevat itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää sinua koskevien henkilötietojen käsittely suoramarkkinoinnissa sekä tulla unohdetuksi (eli pyytää kaikkien tietojen poistamista).

 

Pyynnöstäsi oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Voit käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi ottamalla yhteyttä osoitteeseen: tapahtumantekijat@tapahtumaan.fi


Käyttäessäsi tarkastusoikeuttasi tietojen antamisesta voidaan periä kohtuullinen korvaus, jos siitä, kun käyttäjä edellisen kerran sai rekisterin tiedot tarkistettavakseen, on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi.

 

Muutokset Tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä Tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä Verkkosivustolla. Suosittelemme, että tutustut Tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.

 

 

Lisätiedot:

Jyrki Litmanen
toimitusjohtaja
Tapahtumantekijät PN Oy
puh. +35840 503 0022