Eventum Crapula

Eventum Crapula  ts. Tapahtumakrapula on terminä varmasti kovin tuttu tapahtuma-alan ammattilaisille, ja tähän aikaan vuodesta termi onkin usein myös kokonaisvaltainen olotila. Jos olotila on itsellesi vielä tuntematon, suosittelen mahdollisuuksien rajoissa kokeilemaan - ensin kuitenkin varovaisesti tutustuen, sillä suurena kerta-annoksena olo voi ensikertalaiselle koitua hengenvaaralliseksi (kts. delirium).

Eventum Crapula ilmenee eri ihmisillä eri tavoin, mutta yleisesti oireiden kirjo on seuraava: Herääminen on työlästä, raajat ovat raskaat ja etenkin yläraajoissa saattaa tuntua pientä tärinää. Sydän paukuttaa rinnassa joko normaalia harvemmin, tai joissain tapauksissa tipitiuhaan ylikierroksilla pyrkien nielun kautta ylös, ulos ja pakoon. Vatsassa velloo ja yleisestikin hieman etoo, tapahtumapäivien epäsäännöllinen ruokarytmi se sieltä vilkuttelee terveisiään. Aivojen yleistila on kyseenalainen. Ihmisen EEG:ssä (aivosähkökäyrässä) näkyy normisti liikehdintää, mutta vakavan tapahtumakrapulan kohdalla graafi näyttää vain tyhjää. 70-luvun lapset kenties muistavat Pongin, ensimmäisen tv-ruudulla pelattavan pelin. Tapahtumakrapulaisen aivot ovat kuin tuo peli, yksinäinen ajatus singahtelee aivoissa puolelta toiselle. Jollain ajatus on voittoisa, jollain kaihoisa, jollain ajatus on vain tyhjä toive ajatuksesta. Mitään merkittävää tuo ajatus harvemmin on ja uskaltaisin jopa väittää, ettei yksikään nobelisti ole tehnyt suurta oivallustaan tapahtumakrapulassa.

Kokeilunhaluisimmat miettivät kenties jo mistä Eventum Crapulan saa? Resepti on yksinkertainen. Tee tapahtuma. Työstä sitä edeltävien viikkojen ajan jokaisella solullasi, jokaisena hetkenä. Tee epäinhimillisen pitkää päivää ja pysy kartalla jokaisesta muuttujasta ja siitä korreloivasta muutoksesta. Tiedä vähintään kandin papereiden verran tapahtumassa käsiteltävistä mitä erityisimmistä ilmiöistä ja aiheista, jotka eivät liippaa läheltäkään omaa erikoistumisalaasi (joka on tässä nyt siis oletetusti tapahtuma-ala). Muista tarkalleen millä sekunnilla jokin asia tapahtuu paikoissa x, ö ja y, mitkä valot tulee minnekin ja kuinka moni johanneksenleipäpuujauheelle allerginen ruokailee tietyssä tilassa tiettyyn aikaan. Aivosi käydessä aivan ylikierroksilla ja ollessa äärikapasiteetissaan, pidä pulssisi tasaisena ja kykene täydellisesti fokusoimaan olennaiseen. Jos olet konkari, saatat kyetä lisäksi luovaan ajatteluun - siitä saat plussaa. Kävele miljardi askelta, puhu tuhansista asioista satojen eri ihmisten kanssa ja ole jokaisessa hetkessä enemmän kuin täydellisen läsnä. Kehosi pitää huolen peruselintoiminnoistasi, joten voit keskittää kaiken energiasi aivotyöskentelyyn ja sen myötä aktuaalisen tekemiseen. Vessaan et kaipaa, sillä ehdit juomaan ja syömään vain sen minkä kehosi vähimmillään kuluttaa. Vapauttavaa, eikö? Ole kuin maratoonari, joka tietää maalissa odottavan juhlaa ja gloriaa, ja vakuuta itsesi ja ympärilläolijasi siitä, että pääsette yhdessä perille. Tee tämä täysillä, omistautuen, keskittyen, innokkaasti ja antaen kaikkesi - oli kyseessä sitten yhden, kahden tai useamman vuorokauden tapahtuma.

Tästä sinut palkitaan deliriumin kaltaisella, taivaallisella Eventum Crapulalla. Kehosi tuottaa kemiallisen reaktion ja saavuttaa biologisen epätasapainon, samanmoisen, jonka perustallaaja saavuttaa juomalla 2 vuorokautta viinaa täysin estoitta. Ah, mikä rapeus. Olotilasi on kaikkensa antanut ja voitokas, olet saavuttanut vuoren huipun, jonne vain taitavimmat kiipeäjät yltävät. Pääsi on täysin tyhjä ja energiatasosi on reippaasti miinuksella. Ihosi on kuiva vietettyäsi liikaa aikaa ilmastoiduissa tiloissa ja peilistä katsoo vähintään 10 vuotta itseäsi vanhemmat kasvot. Silmissäsi loistaa tyhjä tunne, joka kuitenkin kaikuu koettua euforiaa ja kimmonneita endorfiineja. 

Mikäli olet onnekas, saat kokea Eventum Crapulan useamman kerran vuoden aikana ja joulukuussa sinut palkitaan runsaasti, kun olosi huipentuu Maximum Horribilis Eventum Crapulaan. Se on mystinen sekoitus kaikkensa antaneen uupumusta ja lottomiljonäärin kokemaa riemua -  autuas olotila, jonka aikana muistelet lämmöllä jokaista projektia, asiakasta ja yhteistyökumppania. Järkesi kysyy varovaisesti kuiskaten, "miksi et ryhtynyt joogaohjaajaksi?", johon sydämesi vastaa lyömällä entistä vahvemmin. Veri virtaa kehossasi nyt valtavan voimallisesti, kuljettaa happea aivoillesi ja mielesi on jälleen kristallin kirkas. Olet tapahtuma-alalla, ja tiedät kyllä miksi.

Rentouttavaa Eventum Crapulaa kaikille tapahtuma-alan tekijöille ja sydämellinen kiitos asiakkaillemme, kun mahdollistatte meille nämä ainutlaatuiset kokemukset. 

#rakkaudestalajiin 

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää