Tapahtumantekijät haastaa Euroopan huipputapahtumat EuBeassa valkoisella pahvilaatikolla

Suunnittelemamme tapahtumakonsepti on valittu Eubean shortlistille Meeting Design -kategoriassa. Kansainvälinen EuBea Festival on tapahtuma-alan merkittävin kilpailu Euroopassa, ja tänä vuonna siihen osallistuu 112 tapahtumatoimistoa 22:sta maasta, yhteensä 276 kilpailuhakemuksella. Tapahtumantekijät valittiin finaaliin ainoana suomalaisena tapahtumatoimistona.

Kilpailutyömme ”Praguematism - Tieto’s Kickoff 2016” kokosi Prahaan 160 Tieto Oyj:n johtajaa eri toimipisteistä ympäri maailmaa. Kaksipäiväisen tapahtuman tavoitteena oli lanseerata uusi organisaatiokulttuuri, murtaa organisaation sisäiset siilot, lisätä rakentavaa vuorovaikutusta sekä sisäistää uudenlaiset työnteon tavat.

Tapahtuman suunnittelun tuloksena syntyi kokonaan uusi tapahtumakonsepti

Suunnittelimme ja ideoimme tapahtuman tiiviissä ja syvällisessä yhteistyössä Tieto Oyj:n projektiryhmän kanssa. Kunnianhimoisten tavoitteiden lisäksi haasteita asettivat tiukka neljän viikon suunnittelu- ja tuotantoaikataulu, asiakkaan suunnitteluryhmän jäsenten sijoittuminen eri puolille Eurooppaa, rajallinen budjetti sekä valmiiksi varattu tapahtumatila, joka oli käytännössä yksi seminaarisali prahalaisessa kokoushotellissa.

BOXWAY TM -konsepti rikkoo perinteisen tapahtuman muodon

Suunnittelutyön tuloksena syntyi täysin uudenlainen BOXWAY TM -konsepti, joka rikkoo perinteisen tapahtuman muodon ja menetelmät. Konseptin keskiössä ovat valkoiset pahvilaatikot, jotka toimivat nopeasti liikuteltavina istuimina, mutta myös rakennuspalikoina, lavasteina, pelivälineinä tai piirustuspintoina.

BOXWAY TM -konseptin teho perustuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin, luovaan ajatteluun, ketterään ongelmanratkaisuun, jatkuvaan mukautumiseen ja ennen kaikkea syvälliseen vuorovaikutukseen. Siten konsepti heijastaa vahvasti myös nykypäivän työelämän vaatimuksia, ja tempaa osallistujat kuin huomaamatta pois heidän mukavuusalueiltaan.

Konseptissa käytetyt menetelmät valitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, ja ne suunnitellaan sisältölähtöisesti. Menetelmiä tukee huolellinen käsikirjoitus sekä vahva fasilitointi, joka on mahdollista tehdä myös yrityksen omin voimin.

Katso kilpailuvideostamme, mitä menetelmiä Tiedon kickoffissa hyödynnettiin, ja millaisia tuloksia niillä saavutettiin.

Katso kilpailuvideo!

EuBea-kilpailun seuraavassa vaiheessa tapahtumatoimistot esittelevät shortlistalle valitut kilpailutyönsä tuomariston ja yleisön edessä Pietarissa 13.10.2016. Kilpailun voittajat julkistetaan seuraavan illan palkintogaalassa. 

Samankaltaista sisältöä
Näkemys

Sienestyksestä ja ideoinnista

  Rakastan sienestämistä ja rakastan ideointia. Möyriessäni tänään sammalten ja varpujen keskellä suppilovahveroita etsien oivalsin, että nämä kaksi...
Lue lisää
Kuulumisia

Event design – hyvin muotoiltuja kohtaamisia

Sulje silmäsi ja palauta mieleesi, mitä tunsit, kun osallistuit erityisen hyvin muotoiltuun tapahtumaan. ”Tiedät, missä olet ja miksi. Tiedät joka...
Lue lisää
Näkemys

Paras tapahtumapaikka - 7 vinkkiä tapahtumapaikan valintaan

Tapahtumapaikan tai -tilan valinta on monimutkainen kombo, jossa on monen monta huomioon otettavaa muuttujaa. Alla Tapahtumantekijöiden seitsemän...
Lue lisää