Meidät valittiin maailman seitsemänneksi parhaaksi tapahtumatoimistoksi

Kansainvälinen tapahtuma-alan kilpailu Eventex julkisti juuri All-Stars listauksensa, johon se nosti 20 maailman parasta tapahtumatoimistoa. Top 20 -lista perustuu kilpailumenestykseen viimeisen neljän vuoden aikana. Listalle on päässyt toimistoja yhteensä 14 eri maasta, Australiasta Yhdysvaltoihin. Tapahtumantekijät Oy löytyy listalta sijalta seitsemän, ainoana pohjoismaisena toimistona.

Olemme tästä sijoituksesta häkeltyneitä ja valtavan onnellisia, kertoohan se kiistämätöntä kieltään työmme laadusta. Olemme pieni toimisto, joka tekee suuria tekoja. Mutta mitä iloa tästä on asiakkaillemme? Näkyykö kilpailumenestys muualla kuin kilpailuprojekteissa?

Kaikissa tapahtuma-alan kilpailuissa, niin kotimaisessa Evento Awards –kilpailussa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa, on aina kaksi pääkriteeriä, joilla kilpailutöitä arvioidaan: luovuus ja tuloksellisuus. Luovuus tarkoittaa ainutlaatuisuutta ja innovatiivisuutta, sitä että asioita tehdään aidosti uudella tavalla. Tuloksellisuus tarkoittaa sitä, että tapahtumalle asetetut tavoitteet täyttyvät tai ylittyvät. Tuloksellisuuteen liittyy vahvasti myös se, että tavoitteet on määritelty tarkasti, ne ovat mitattavissa ja että saadut tulokset voidaan todentaa. Mutu-arvioinneilla, ympäripyöreillä kommenteilla tai ”poikkeuksellisen hienolla fiiliksellä” ei kilpailuissa pääse alkua pitemmälle. Tuomaristot janoavat todistettuja tuloksia.

Sijoituksemme All-Stars listalla takaa meidän asiakkaillemme sen, että palvelumme on sekä luovaa että tuloksellista.

Luovuus toteutuu suurissa ideoissa, pienissä yksityiskohdissa ja kaikessa tekemisessä koko projektin ajan. Luovuus vaatii asennetta, taitoa ja rohkeutta.

Tuloksellisuus määrittää jokaista projektia. Kun tavoitteet määritellään selkeästi projektin alussa, pysyy juna raiteillaan ja etenee oikealle asemalle.

Kumpikaan ominaisuus, luovuus ja tuloksellisuus, ei vaadi suurta budjettia. Suuri osa kilpailumenestyksestämme on saatu tapahtumilla, jotka on toteutettu erittäin kustannustehokkaasti, eli budjetti on ollut joko pieni tai hyvin rajallinen.

Tänä vuonna yrityksemme täytti 25 vuotta. Olemme juhlistaneet pienen toimistomme suurta tarinaa monin eri tavoin. Pääsy maailman parhaiden listalle kruunaa juhlavuotemme upeasti.

Eventex All-Stars listaus


 

 

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää