Murskasimme Tieto Oyj:n sisäiset siilot valkoisilla pahvilaatikoilla

Muotoilemamme BOXWAY TM -konsepti voitti Euroopan suurimman tapahtuma-alan kilpailun EuBean Meeting Design -sarjan. Tapahtumantekijät Oy on ensimmäinen suomalainen yritys, joka on palkittu EuBeassa.

BOXWAY TM -konsepti kehitettiin Tieto Oyj:n sisäiseen kick off -tapahtumaan, joka toteutettiin Prahassa maaliskuussa 2016. BOXWAY TM rikkoo perinteisen tapahtuman muodon ja menetelmät. Konseptin ytimessä ovat valkoiset pahvilaatikot, jotka toimivat nopeasti liikuteltavina istuimina, rakennuspalikoina, lavasteina, pelivälineinä sekä piirustuspintoina. Tulosten kannalta oleellista on kuitenkin se, miten laatikoita käytetään. 

BOXWAY TM mullisti tietolaisten osallistujakokemuksen. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana otettiin valtava loikka sisäisessä transformaatioprosessissa ja konkreettisesti murskattiin sisäiset siilot. Laatikoita hyödynnettiin esimerkiksi pelillistämisessä, yhteiskehittämisessä ja valmennuksessa. Tapahtumalle asetetut kovat tavoitteet täyttyivät.

"Upeinta uudessa BOXWAY TM -konseptissa oli se, kuinka osallistujat hyppäsivät täydellisesti pois passiivisen kuuntelijan roolista ja kehittivät konseptiin itse uusia, luovia sovelluksia", toteaa yhteyspäällikkömme Kati Sorjanen.

Tuottajamme Arttu Kallio lisää: "BOXWAY TM on konsepti, joka vaatii sekä tuottajalta että asiakkaalta rohkeutta ja heittäytymistä, ja juuri siksi se on niin tuloksellinen".

EuBea on Euroopan suurin ja merkittävin tapahtuma-alan kilpailu. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 112 tapahtumatoimistoa 22:sta maasta, yhteensä 276 kilpailuhakemuksella. EuBeassa palkitaan luovimmat ja innovatiivisimmat tapahtumat. 

Kati ja Arttu esittelivät finaaliin päässeen BOXWAY TM -konseptinsa kilpailun tuomaristolle ja yleisölle tiukassa "pitching-sessiossa" Pietarissa 13.10.2016. EuBean voittajat julkistettiin palkintogaalassa 14.10.2016.

Kiitämme lämpimästi upeaa ja rohkeaa asiakastamme Tietoa, jonka ansiosta konseptista kehittyi niin tuloksellinen.

 

Linkit:

Kilpailuvideo

Blogi_EuBea2016_voitto_Boxway.png
Katin ja Artun tunnelmat voiton jälkeen.

 

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää