Tapahtumantekijöiden määrä kasvoi jälleen!

Alla esittelyssä vuoden alussa rekryämämme huipputrio, vastaavat tuottajat Annika ja Päivi sekä tapahtumakoordinaattori Toni. Nämä tuoreet Tapahtumantekijät ovat osaavia ja energisiä ammattilaisia  - erinomainen lisäys tiimiin!


Annika Grandell

Executive_Producer_Annika_GrandellOlen yksi onnekkaista Tapahtumantekijöiden osaavan ja loistavan tiimin tuoreimmista vahvistuksista. Aloitin työni Tapahtumantekijöillä kuluvan vuoden helmikuussa ja matka on jo tähän asti ollut huikea. Todellinen välittäminen mikä työyhteisössä on nyt jo ollut huomattavissa on mieltä lämmittävää ja äärimmäisen motivoivaa. Asiantunteva ja lämmin tiimi on saanut olon tuntumaan ehdottoman tervetulleeksi. On aina yhtä ihana huomata miten ihmisiä ja heidän panostaan arvostetaan, olivat he sitten asiakkaita, muita sidosryhmiä tai omia kollegoita.

Koulutukseltani olen graafinen suunnittelija ja työkokemusta minulle on vuosien varrella kertynyt erilaisista markkinoinnin ja mainonnan tehtävistä. Työvuosieni varrelle on mahtunut paljon markkinointia ja sen tuottamista eri muodoissa aina printti- ja digikampanjoista tapahtumiin asti. Tapahtumia olen tehnyt työkseni yli 15 vuotta niin ulkoistettuna yhteistyökumppanina kuin työnantajayritykseni omiin tarkoituksiin.

Ihan varhaisista työvuosistani lähtien on ollut selvää, että tapahtumat ovat aina olleet lempilapseni ja niitä suunnitellessa sekä toteuttaessa pääsen tekemään sitä ominta juttua, joka saa mielen syttymään ja motivaation taivaisiin. Jokaisen tapahtuman ollessa ainutlaatuinen ja niiden kautta eletyt aidot hetket ja tunteet palkitsevat yrittämään aina vain enemmän. Tapahtumien suunnittelu ja toteutus asiakaslähtöisesti on mielestäni palkitsevinta työtä mitä olen tehnyt ja sen vuoksi olen erittäin iloinen, että olen löytänyt tieni Tapahtumantekijöiden huipputiimiin ja pääsen näin oppimaan ja kasvamaan entistä enemmän rakastamallani alalla.

Vapaa-ajallani nautin ajasta perheen ja ystävien kanssa sekä vietän aikaa luonnossa pyöräillen tai ratsastellen. Luonteeltani olen erittäin sosiaalinen tunnelmoinnin ja eläinten ystävä. Olen ikuinen opiskelija, joka janoaa lisää tietoa itsensä kehittämiseksi. 

Puss ❤, Annika

Päivi Tähtinen

Executive_Producer_Päivi_TähtinenNimeni on Päivi ja aloitin helmikuun alussa Tapahtumantekijöillä vastaavana tuottajana. Olen aiemmin työskennellyt IAB Finlandilla markkinointipäällikkönä, Microsoftilla tapahtumamarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän projektipäällikkönä ja MTV:n tapahtumamarkkinoinnissa vastaavana tuottajana.

Tapahtumissa minua kiehtoo se, että kyseessä on aina suora lähetys, jossa kaiken on onnistuttava kerralla. Kuukausien suunnittelu- ja valmistelutyö huipentuu tuntien tai muutaman päivän pituiseen vetoon, jossa asioiden on osuttava kohdilleen. Yksityiskohdat ratkaisevat onnistuneen lopputuloksen, joten niihin kannattaa tapahtumien suunnittelussa panostaa. Usein hallittu riskinotto tuo monin verroin paremman lopputuloksen kuin varmistelu tai se, että tehdään asiat samalla tavalla kuin ennenkin.

Tapahtumantekijöillä haluan tuottaa elämyksiä, joita tapahtuman osallistujat jakavat eteenpäin ja muistavat pitkään. Täällä saan työskennellä yhdessä tapahtuma-alan ammattilaisten kanssa, joilta voin oppia lisää, ja yhdessä luomme asiakkaille yhä tuloksellisempia tapahtumia.

Vapaalla olen profiloitunut Jeep-tytöksi, joka harrastaa retkeilyä ja luonnossa selviytymistä, lännenratsastusta, kesällä harrastepesäpalloa ja talvella avantouintia. Tykkään kaikesta, mihin liittyy moottori tai kypärä – tai parhaimmillaan molemmat. Juuri nyt haaveilen koiranpennusta ja viimeistelen luontomatkailun ohjelmapalvelujen opiskelujani.

Toni Talasjoki

Moikka! ylläsOlen Toni Talasjoki, kvartaalivuosisadan ikäinen lähes valmistunut kulttuurituottaja Vantaalta. Elämän onnistumiset ja vastoinkäymiset olen jakanut jo lähes viiden vuoden ajan rakkaan avopuolisoni Tarun sekä Lilli-kissan kanssa. Läheisiini kuuluu myös kaksoisveli, äiti ja isä sekä useampi pitkäaikainen ystävä.

Vapaa-aikani kuluu pääsääntöisesti ystävien, kuntosalin, lenkkeilyn, pelaamisen ja ruuanlaiton parissa. Kolme suurta intohimoani ovat lumilautailu, konemusiikki ja matkustelu; pyrin joka vuosi tekemään vähintään yhden laskettelureissun, Euroopan kaupunkiloman sekä ulkomaan festarimatkan. Nyt jo usean vuoden ajan Pohjois-Suomen rinteitä ja Euroopan kaupunkeja kierreltyäni toiveenani olisi lähitulevaisuudessa päästä matkustamaan Alpeille ja Kaakkois-Aasiaan.

Päädyin alun perin opiskelemaan kulttuurituotantoa, koska olen nuoresta pitäen tykännyt järjestää juhlia ja matkoja omalle kaveripiirilleni. Opintojeni alussa halusin päästä toteuttamaan suuria musiikkifestivaalituotantoja, mutta suunnitelmat ja mielenkiinnon kohteet muuttuivat ja yhdenkään musiikkifestivaalin tuotannossa en ole kouluun pääsyn jälkeen ollut mukana. Lapsesta saakka olen viettänyt osan vapaa-ajastani kilpailullisten tietokonepelien parissa ja osin sen takia kiinnostuin opintojeni edetessä elektronisesta urheilusta myös ammatillisesta näkökulmasta.

Hain Tapahtumantekijöille koulutusohjelmani viimeiseen työharjoitteluun, koska olin jo pitkään halunnut päästä kokeilemaan tapahtumamarkkinoinnin alaa. Aiempi työharjoitteluni sekä kolme muuta kouluprojektia ovat liittyneet vahvasti elektroniseen urheiluun, joten nyt oli täydellinen aika kokeilla vielä jotain muuta ennen valmistumista. Työtehtävät, työkaverit ja työilmapiiri ovat olleet miellyttäviä ja kun minulle tarjottiin jatkosopimusta, niin hyväksyin sen ilomielin. Työtapojeni ja luonteeni takia sovin mielestäni erinomaisesti tapahtuma-alalle ja nyt jatkosopimuksen myötä pääsen jatkamaan työskentelyä tapahtuma-alan kokeneiden ammattilaisten parissa.

 

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää