TT-tiimi esittäytyy: Henna Paatola

Hallo alle zusammen! Täällä tapahtumantekijöiden uusin tulokas Henna numero kaksi, työyhteisössä tuttavallisemmin ’HP’. Hyppäsin Tapahtumantekijöiden remmiin tuottajana toukokuussa 2019 ja sujahdin tiimiin niin sukkelaan, että tuntui aivan kuin olisin aina ollut osa tätä huikeaa tapahtuma-alan ammattilaisten tiimiä.

Juuri parasta Tapahtumantekijöiden työyhteisössä koen olevan itse ihmiset: erilaiset persoonat, taidot, kokemukset ja taustat, joita yhdistää palo muotoilla ja tuottaa ikimuistoisia kohtaamisia. Arjen parhaita hetkiä ovat mm. yhteiset lounastauot sekä tsemppi ja tuki, mitä toisillemme annamme huumoria unohtamatta.

Työkokemustani värittää vahvasti seitsemän ulkomailla vietettyä vuotta matkailun ja kansainvälisten konferenssien parissa. Palasin Suomeen ja Helsinkiin syksyllä 2017 Berliinistä. Ulkomailla eri kulttuureissa vietettyjen vuosien myötä koen olevani tänä päivänä paitsi suomalainen, mutta myös hieman saksalainen, italialainen, espanjanlainen ja kreikkalainenkin. Vaikka kombo kuulostaakin oudolta ja vaikka tulenkin supisuomalaisesta pohjalaisperheestä Seinäjoelta, mistä olen perinyt pohjalaisen arvostuksen ja nöyryyden työhön sekä sisun, joka on auttanut eteenpäin monissa juonenkäänteissä matkan varrella.

Valmistuin vuonna 2008 Restonomiksi Laurea-ammattikorkeakoulusta Espoosta ja sittemmin olen aktiivisesti työstänyt uraani kohti tapahtumatuottajan ammattia. Tapahtumissa kiehtoo ennen kaikkea niiden ainutkertaisuus ja kokemuksellisuus. Tapahtumiin yhdistyy elämyksiä ja oivalluksia ja haluankin tuottaa tapahtumia, jotka jäävät mieleen ja joihin asiakkaan ja kävijöiden on helppo osallistua, mutta myös tapahtumia, joissa tehdään ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja.

Myös vapaa-aikanani olen aktiivinen verkostoituja ja toiminnan nainen. Olen Helsingin Nuorkauppakamarin jäsen, mikä tarjoaa minulle mahdollisuuden kehittää itseäni ja työelämässä tarvittavia taitoja. Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa minulle myös mahdollisuuden toimia aktiivisena kansalaisena ja osallistua yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Olen kamaritoiminnassa orientoitunut mm. edistämään YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden (SGD) toteutumista niin kamaritoiminnassa kuin työ-ja vapaa-ajalla erilaisten projektien avulla.

Muita tärkeitä asioita elämässä minulle ovat ystävät, joita on jo monessa maassa sekä perhe, jossa saan olla ylpeä täti kolmelle valloittavalle tytölle, kissalle ja kahdelle koiralle. Muita mielenkiinnon kohteitani ovat katutaide ja matkustus ja haaveenani olisikin päästä joku päivä vielä matkustamaan maapallon ympäri.

Ikimuistoisia ja ainutlaatuisia kohtaamisia toivottaen,

HP

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää