Vahvistuksia Tapahtumantekijät-tiimiin

Tiimimme on saanut vahvistusta kolmesta energisestä osaajasta, lue Hannen (kuvassa vasemmalla), Annin (keskellä) ja Patrician (oikealla) esittelyt. Toivotamme uudet tekijät lämpimästi tervetulleiksi taloon!

Hanne

Olen Hanne Leinonen, 32-vuotias syntyperäinen keskisuomalainen, ja asunut Helsingissä nyt reilut seitsemän vuotta. Päätymisestäni tapahtuma-alalle saan kiittää opiskeluaikaista opettajaani, joka ohjasi minut työharjoitteluun seminaarituotantojen pariin. Tästä on aikaa yli kymmenen vuotta. Alun epävarmuuden jälkeen harjoittelu rullasi niin mielekkäästi, että päätin tehdä lopputyönikin samasta aiheesta. Vaikka opiskelemani ala ei varsinaisesti tapahtuma-alaan liittynytkään, kirjoitin lopputyönäni oppaan siitä, kuinka hyvä tapahtuma järjestetään. Tämä opiskelujeni loppuaika vei minut syvälle tapahtumien maailmaan niin teorian kuin käytännönkin kautta, ja koukussa oltiin. Lopulta tiesin, että olin löytänyt oman juttuni, ja siitä alkoi määrätietoinen pyrkimys alalle. Nyt olen ollut alalla seitsemän vuotta, välillä kuitenkin keskittyen täysipainoisesti rakkaimpaan harrastukseeni matkusteluun.

Takana on nyt lähes kuukauden verran töitä Tapahtumantekijöiden tiimissä. TT-jengi on jo tässä lyhyessä ajassa antanut minulle paljon, ja minä toivon myös tuovani porukkaan oman osani ja panokseni. Tuottajana olen yksityiskohtainen ja tarkka, mutta takaraivossa pysyy helposti myös se tärkein, eli kokonaisuus. Paras palkinto työstä on kun saa seurata tapahtuman kulkua, pystyy seisomaan valintojensa takana ja näkee tyytyväisen hymyn asiakkaan huulilla. TT-tiimiin uskon tuovani ripauksen jämsäläistä kieroutunutta huumorintajua ja samalla myös maalaisjärjestäni jäljellä olevat rippeet.

Anni

Olen Anni Taimio, 30-vuotias opiskelija ja työharjoittelussa Tapahtumantekijöillä tämän kevään. Opiskelen matkailua kansainvälisessä koulutusohjelmassa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoo Campuksella ja suuntaudun opinnoissani tapahtumatuottamiseen. Olin syksyn vaihto-opiskelemassa Macaossa, Kiinassa ja palasin Suomeen juuri ennen joulua.

Olen vuosia etsinyt omaa alaani ja lopulta kiinnostuin tapahtuma-alasta monen mutkan kautta, kun minulle vinkattiin, että sopisin alalle. Nautin siitä, kun saan tuoda ihmisiä yhteen ja tuottaa heille uusia kokemuksia. Minua kiehtoo se, miten tapahtumilla voidaan saada aikaan muutoksia ihmisissä ja yhteisöissä. Olen luonteeltani iloinen, avoin, sosiaalinen sekä auttavainen ja rakastan organisointia ja tiimityöskentelyä.

TT:llä olen toimiston joka paikan höylä ja osallistun tapahtumien tuotantoon. Tapahtuma-ala on minulle uusi ja ihmeellinen maailma, johon olen vasta tutustumassa ja opin innolla uutta joka päivä. Vahvuuteni on, että osaan hallita sekä kokonaisuudet että pienet yksityiskohdat. En stressaa turhista ja tartun hommaan kuin hommaan.

Patricia

Olen Patricia ”Patsi” Pousar, 39-vuotias tuottajanuorikko. Tapahtumia ja erilaisia markkinoinnin sekä esittävän taiteen projekteja olen tuottanut 2000-luvun alkupuolelta saakka, pitäen välillä taukoa mammalomailun tai ulkomailla asumisen vuoksi.

Tapahtuma-alalle päädyin oikeastaan vähän vahingossa, kuten monesti tapana kai onkin. Nuorempana halusin teatterialalle ja opiskelinkin esiintymistä jonkin verran, mutta kulttuurituottajaopiskelujen jälkeen työelämä vei vahvasti yritystapahtumien pariin, monitaituruutta vaativiin toteuttaviin taustajoukkoihin.

Vahvuuteni TT:n tiimissä ovat yksityiskohdista kumpuava luovuus ja visuaalisuus, osallistun mielelläni ideointiin ja teen tarvittaessa pienimuotoista graafikonkin hommaa. Olen persoonaltani avoin ja sosiaalinen, teen mieluiten työni hymyillen ja pieni pilke silmäkulmassa. Parasta tapahtumien tuottamisessa on mielenkiintoisten tapahtumien ohella tiimityö luovassa ja mukavassa porukassa -tälle(kin) alalle kun päätyy yleensä pelkästään huipputyyppejä.

Kaikkien Tapahtumantekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää