Vakoilijoina Slushissa

Tunnustetaan suoraan: kävimme vakoilumatkalla Slushissa. Kävimme tutkimassa, kuinka tapahtuma oli toteutettu, ja millaisia puhujia sinne oli pestattu. Kävimme aistimassa ilmapiiriä ja verkostoitumassa.

Slush on teknisorientoituneen tapahtumatuottajan unelma. Se on rajoja rikkova ja ainutlaatuinen ja hullu. Budjetti on suuri ja resurssit mahtavat. Samalla Slush henkii hienosti startupien maailmaa: iso kuva on linjassa yksityiskohtien kanssa.

Slushissa muoto tukee kohtaamisia. Ventovieraat esittäytyvät toisilleen kahvijonossa ja kertovat luontevasti, mistä tulevat, mitä tekevät. Hissipuheet on opeteltu. Tunnelma on monikulttuurinen ja kiehtova.

Näyttelyalue muistuttaa vinksinvonksin käytävineen pikkukujia. Mustalla vuorattu Messukeskus pistää monet miettimään, missä hallissa nyt ollaan. Katto on ripustettu täyteen trussia ja valot tehostavat tapahtuman visuaalista identiteettiä.

Tänä vuonna Slushissa oli käytetty myös kierrätysmateriaaleja. Lavat oli kalustettu Plan B:n trashdesignilla ja lavasteita tehty mm. kiertoon joutuneista hiiristä ja näppiksistä. Vanhat piirtoheittimet olivat hyötykäytössä heijastamassa kuvioita seinälle.

Slush on lähtökohdistaan saakka innovatiivinen ja tervetullut poikkeus business-kohtaamisten saralla. Rouhea ja rokkaava ympäristö saa osallistujat selvästi käyttäytymään vapautuneemmin, mikä johtaa mielenkiintoisiin mahdollisuuksiin.

Tapahtumantekijöiden vakoilijatkin vapautuivat ja havaitsivat Slushissa ilahduttavasti yhtäläisyyksiä omaan toimintaansa. Loppujen lopuksi kaikki on kiinni asenteesta - pitää vain muistaa ajatella boxin ulkopuolelta.

Tapahtumantekijät Oy toteutti Slush VIPin vuosina 2012 ja 2013. 

 

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää