Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi.

Kannamme aina vastuumme, ja usein oman tonttimme ylikin. Vastuu ulottuu projektien yli myös ympäröivään maailmaan – ympäristövastuu sekä sosiaalinen ja taloudellinen vastuu ohjaavat kaikkea toimintaamme. Tapahtumantekijöiden Production Manager Sari Marjeta kertoo, mitä vastuunkantajuus hänelle merkitsee, ja miten se näkyy hänen työssään.

 

Vastuunkantajuus – Mitä se merkitsee?

Vastuu ja kantaja ovat suuria ja raskailta kuulostavia sanoja. Tapahtumantekijät kantavat vastuun asiakkaan tapahtumasta kuten raskaana oleva vaalii vastuuta kantamastaan syntyvästä lapsesta. Aika naiivi vertaus, mutta kuvaa mielestäni hyvin sitä todellisuutta, miten Tapahtumantekijöissä suhtaudutaan asioihin.

Olen itse saanut olla yksi Tapahtumantekijöiden vastuunkantajista lähes 20 vuotta. Tarkastellessani yrityksemme yli 30-vuotista historiaa, uskallan väittää, että vastuun kantaminen on juurikin koko olemassaolomme ydin.

Meille jokainen tapahtuma on kuin oma lapsi. Jälleen naiivi vertaus, pahoittelen, mutta en halua monimutkaistaa lopulta hyvin yksinkertaista asiaa konsulttikielellä tai sivistyssanoilla. Eikä se myöskään sovi minun tapaani ajatella ja ilmaista itseäni. Puhumme asiakkaan tapahtumasta kuin omastamme ja vaalimme sitä aidosti kuin omaamme – unohtamatta tietenkään asiakkaan toiveita ja päätäntävaltaa.

Kannamme vastuun aina 360-asteisesti, ja myös ympärivuorokautisesti tarpeen niin vaatiessa. Toimimme niin, että asiakkaalla on helpompi hengittää ja rennompi olla. Asiakas saa meiltä ehdotuksia ja ratkaisuja perusteluineen, väliaikatietoja ja asiantuntemusta kaikkiin tapahtumaan liittyviin asioihin. Perusjuttu, mutta lopulta aika iso asia. Me osaamme sen.

Vastuunkantaminen Tapahtumantekijöillä tarkoittaa myös huolta maailman tilanteesta. Teemme päivittäin toimenpiteitä, jotka tekevät maailmasta paremman paikan olla. Olemme aika pieni yritys, mutta yritämme tehdä mahdollisimman suuria asioita maailman eteen. 

Vastuuta kannetaan myös työntekijöistä. Meillä työntekijä on ihminen, ihan niin kuin asiakaskin.

Voisin kertoa monta esimerkkiä siitä, miten olen nähnyt tämän kaiken todella toteutuvan. Mieluummin kerron kuitenkin lisää niistä kasvokkain, kun seuraavan kerran tavataan!

Samankaltaista sisältöä
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Tuloksentekijä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Myötäeläjä

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä - Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää
Arvot

Tapahtumantekijöiden arvot: Vastuunkantaja

Vastuunkantaja, Myötäeläjä, Tuloksentekijä, Tiennäyttäjä – Nämä ovat Tapahtumantekijöiden toimintaa ohjaavat arvot, jotka nyt puemme myös sanoiksi. ...
Lue lisää